Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
waarom toch
waarom
waarom toch
nog steeds dit gevoel
als ik jou spreek
waarom
verdwijnt dit nou nooit
jaren zweefde het op de achtergrond
tot ik jou weer zag
en ineens
stond ik
niet meer met beide voeten op de grond
waarom
waarom toch
wat moet ik dan
verslaafd aan jou
verdriet door jou
het juiste zou zijn
je los laten
weer opnieuw
maar dat
kan ik niet
nu niet meer
tot de dag
waarop jij mij opnieuw kwetst
dat zal gebeuren
en wie weet
ben ik er dan vanaf
is het eindelijk
voorgoed voorbij
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Littledolphin
:
Zaterdag, augustus 30, 2008 17:03
heftig en sterk liefs barbara
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
30 augustus 2008
Thema's:
[IK]
[JIJ]