Als alles
zou vervagen
verkruimelen
tot stof
tot er slechts
een leegte bleef
Heel duister,
stil en dof
Geen voetstappen
meer om te volgen
Je staat er
alleen voor
En wanhoop is
ten einde raad
Je kan alleen
maar door
Maar geen zorgen
mijn lief
en kostbaar kind,
Ik zal er
voor je zijn
Want net als jij
heb ik geleerd
Ook liefhebben
doet soms pijn