zonder angst
gaf ik jou
al mijn liefde, al mijn kracht
als ik niet hoefde na te denken
gaf ik jou heel mijn hart
zonder ons verleden
lag ik in jouw armen
keek ik je diep in je ogen
vertelde ik je wat je voelde
zonder de toekomst
die zo is als die is
was ik samen met jou
dan gaf ik
zonder angst
zonder die muur
zorgvuldig om me heen gebouwd
jouw al mijn liefde
al mijn kracht
heel mijn hart