Veel valt er niet te beleven,
Wel net genoeg om gelukkig te zijn,
Zo en af en toe,
In een wereld van pijn,
Een vrolijkheidsbacterie,
Een geurverzachter,
Tolerantie,
De kansvergroter,
Een grote broer,
Of een grote zus,
Hilariteiten
En de komiekenbus,
Verdrietpesters,
Een dansgevoel,
Snelle smaakversterkers,
Liefdesgewoel,
Een luisterend oor,
Vakantievraag,
Leven,
Een dag na vandaag.