Verdwaald in het donker liep ik met mijn ogen dicht
Mijn voeten tastende, mijn ziel zoekende, naar wat licht
Ik liep in cirkels heen en weer
En uitgeput viel ik neer
Wonder boven wonder werd ik wakker in het licht van de nieuwe dag
terwijl mijn ogen zich openden om de wereld te aanschouwen zag ik jouw lach
Ik dacht dood te zijn gegaan maar één of ander lot had me laten bestaan
Met tranen om mijn ogen keek ik naar jou, mijn engel, mijn ontsnapping aan de waan
Je voedde mij met het water van je liefde, je voedde mij met het brood van geluk
En deze gebroken ziel gevuld vol herinneringen aan verlies was niet langer meer stuk
Ik zag me opstaan in een vergeten niemandsland
Ik zag ons oog in oog staan en hand in hand
De woorden wisselden we met onze ogen en onze vingers hielden vast aan het heden
Terwijl onze voeten de toekomst wezen liepen we op luchtledige treden
Hoog boven de grond, onze harten tikkende met vuur en mijn mond op jouw mond
Passie vloog tussen ons heen en weer, ik had geen verweer, je heelde mijn wond
Ik vloog zonder vleugels, de zwaartekracht had geen vat meer op mij
Want jij, jij was van mij, en zo was de zoektocht naar mijn heilige graal voorbij
Ik vloog zonder vleugels, de zwaartekracht had geen vat meer op mij
Want jij, jij was van mij, de vrees van levenslange eenzaamheid was voorbij
Ja, ik droomde, helaas ik droomde, want terwijl ik wakker werd uit mijn droom ontbrak jij
Maar ik zal je zoeken en ik zal op je wachten, ik weet, opeens op een dag ben jij bij mij
Ik weet dat jij, engel zonder vleugels, engel met je lach, me zal vinden in mijn grootste nood
Zodat ik geluk kan ervaren en leer te leven voor het einde, zodat ik kan leven voor mijn dood