Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
echt oprecht
en toch
denk ik
speel je weer
met mijn gevoelens
waarom
vetrouw ik niet wat je zegt
denk ik
is dit voor jou een spel
waarom
kan ik dit niet eindigen
als het op jouw aankomt
ben ik totaal verward
bang
dat je een spel speelt
of is alles wat jij
zegt
echt oprecht
hard
ongenaakbaar
zo heb ik je gezien
en nu
totaal verward
wie ben jij echt
de zakenman
keihard
is die echt
of is het die andere
kant maar toch
blijft het
voor mij zo vaag
altijd die grote
vraag
ben jij echt oprecht
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Quicksilver
:
Maandag, september 01, 2008 20:13
Daar moet jezelf zien achter te komen lieverd! Ik hoop het voor je!Mooi geschreven
Knuffs,liefs
dicky
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
01 september 2008
Thema's:
[IK]
[JIJ]
[Hoop]