Ik wou dat ik een vlinder was
Vrij fladderend in de zon
Genietend van bloem naar bloem
Oh , ik wou mar dat dat kon
Ik hoefde alleen maar mooi te wezen
Zo helemaal vrij en zonder zorgen
Ik leefde al vandaag
en niet de dag van morgen
Ik wou dat ik een vlinder was
Met kleuren als de regenboog
Oh, wat zou ik gelukkig zijn
Ik zou vliegen, helemaal omhoog
Hoger dan de bomen
Hoger dan de wolken
Helemaal tot in de hemel
Ja, zo hoog zou ik vast wel komen
Ik wou dat ik een vlinder was