wat doe jij over een jaar.
wist ik dat maar.
misschien ben ik dan wel dood.
of ga ik naar Canada met een boot.
misschien ben ik wel verhuist.
of woon ik in een doos.
waar de wind langs mijn oren ruist.
misschien.
maar misschien ook niet.
misschien word ik wel rijk.
en woon ik in de duurste wijk.
misschien.
maar misschien ook niet.
ik weet het niet.
maar ik zie wel wat de morgen mij brengt.
God heeft mij gemaakt.
en ik weet dat hij altijd over mij waakt.