Een klein meisje,
levend in een groot verhaal.
Altijd vrolijk geen verdriet.
Het kleine meisje,
met een hart van staal.
niemand die dat ziet.
Het kleine meisje,
waar nergenst iets om geeft.
alles maar overzich heen laat komen,
Het kleine meisje,
waar nergenst last van heeft?
dat is enkel een van haar dromen!
Dat kleine meisje,
Weet dat het leven door gaat,
En zich enkel aan een droom vast houd!
Dat kleine meisje,
dat er nu alleen voor staat.
waarin iedereen van haar houd.
Juist, dat kleine meisje,
is veranderd in in dame,
een dame met een hartje van goud!
Haar kinderdroom kwam uit,
Ze is nu een dametje,
waar iedereen van houd!