Al tevaak raakte ik vrienden kwijt
al tevaak het vertrouwen verloren
al tevaak zat ik in deze eenzaamheid
er is iets nieuws in mij geboren
Nu jij dit na 1,5 jaar hebt gezegd
dat je onze vriendschap op wilt geven
niet eens je reden uitgelegd
wilt gewoon niet meer met mij leven
Je hebt er niet eens een reden voor
en het zijn mijn tranen die nu stromen
maar geloof me, ik kom hier door
ik zal er wéér bovenop komen
Je bent niet de eerste die me dit aandoet
ik leer er beetje bij beetje mee omgaan
Ach, het gaat je goed
ik zal me er wel weer doorheen slaan