na me een keer pijn gedaan te hebben
dacht ik er komt geen tweede keer
maar ik streek over mijn hart
en de geschiedenis herhaalde zich weer
ach we zijn nog niet veel verder nu
de vijfde keer komt er aan
waarom ik het toe laat geen idee
je komt en ik zie je net zo vlug weer gaan
zomaar een jaar lang in en uit
aan jou verspilde tijd
maar toch heb ik van geen enkele minuut
samen met jou, echt spijt
het was best mooi, en
ik weet dat na deze vijfde keer
er ook een zesde en een zevende zal komen
en wie weet nog wel veel meer......