Je bent lief,
Je bent zacht,
een fijn gevoel,
heel apart.
Je laat me lachen,
Je laat me zweven,
je laat me leven.
Geen traan van verdriet,
omdat je me achterliet,
een traan van geluk,
dit kan niet meer stuk.
Een beetje ongerust,
het verleden speelt me parten,
tot je me liefdevol sust,
en naar mekaars liefde smachten.
De toekomst is van ons en ziet er rooskleurig uit,
dromen van hoe ons huwelijksklokje luid,
een kindje, een leven,
samen naar ons geluk streven.
Schatje, ik zie je graag
dit komt recht uit men hart,
kijk niet naar morgen maar naar vandaag,
dit is waar ons leven start...
* 03/08/0/ *