bijzondere mensen zijn er veel in het leven,
mense waar je echt om leert te geven.
hou een plekje voor ze in je hart,
want zonder hun ben je niets, ben je verward.
onthoud goed dat je met ze alles kunt delen,
onthoud goed dat het doe mensen wel schelen.
je leert van fouten maar kunnen hun je wel vergeven?
en kun je zelf daarwel mee leven?
ze voelen het aan wanneer ze bij je moeten zijn,
voor lol, maar ook verdriet en pijn.
dus onthoud dat je goed voor ze moet
zorgen,
je moet die vrienden houden,
die mensen kun je pas echt vertrouwen!
zorg goed voor ze, hun doen dat ook voor jou,
ze laatten je echt niet stikken in de kou.
verwaarloos ze niet, want geloof me dat doet verdriet.
als je doorhebt dat het slechter gaat,
vraag dan aan andere mensen raad!
je moet alles voor ze over hebben
je moet ze niet laten gaan.
zonder hun ga je eraan.
je hebt ze nodig, geloof me maar,
want alles voor je vrienden over hebben is echt niet raar.
sommige mense doet het veel,
sommige verwaarlozen die vrienden scheel.
onthoud goed, wat het met je doet.
blijf bij ze, praat met ze, huil met ze doe alles om de band te versterken.
want het enige wat je door het leven kan helpen zijn die bijzondere mensen.
hun zijn alles wat je ooit had durven wensen!