Ik weet het even niet
Je zegt dat het niet erg is
Je zegt je voelt je goed
Dan lees ik je gedichten
Tsja.. dat gooit in mijn eten roet
Lieve jongen,
het was nooit mijn bedoeling je te kwetsen
Jij mag jezelf zijn wanneer je dat wil
Ik hou van jou
Meer dan je ooit weten zult.
Je zult nooit begrijpen
Wat ik precies zeg
Wat ik precies bedoel
Maar probeer toch te snappen
Dat ik heel veel voor je voel.
Jou kwetsen was mijn bedoeling niet
Ik wil alleen dat je 1 ding inziet
Ook met mij gaat het soms niet goed
Dat moet je accepteren
Je hoeft er niks over te leren
Je moet slechts doen wat je wil doen
Niks mij helpen, niks mij steunen
Wees er voor jezelf
zodat jij je goed voelt
Want dat zal ik ook doen..
Je moet weten dat het me spijt
Alles wat ik zei
Alles wat ik deed
Alles wat jij niet begreep
Je moet weten dat je niet lang meer last van me hebt.
-x- Dominique
Geef vreselijk veel om je, als je dat maar weet.