Wachten
De regendruppels vallen,
voeden de grond,
Ik word nat,
kijk in het rond,
Wachtend loop ik een eind,
een baby huilt,
ik zie niet waar de kleine,
bij haar moeder schuilt,
Een grijze stad,
vol met rook,
Waar de auto,
plots voorbijstook,
Een tik op de rug,
een vriendelijke lach,
daar is ze dan,
nu begint mijn dag.