BERICHT
Je maakt iets in me los
Ik weet dat jij het ziet
Het voelt verdomd goed
Maar ergens kan het niet
Ik weet niet wat het is
Of wil ik het niet weten
Mijn hoofd
Mijn buik
Mijn benen
Aan alles kan ik meten
Dat mijn gevoel voor jou sterker wordt
Merk ik elke keer
Als mijn telefoon ‘1 nieuw bericht’ aangeeft
Betrap ik me constant weer
Op een brandend verlangen
Dat eens een dag
Jij vrij voor me staat
Met die ontzettend mooie lach
Dat jij niet van mij bent
Dat weet ik al te goed
Maar ergens, moet je weten
Zit jij al in mijn bloed
Ik had je eerder willen ontmoeten
In plaats van een nummer 2
Wil ik nummer 1 op je wereldranglijst
Neem je me ooit nog eens mee?
No way dat je uit mijn gedachten verdwijnt
Je blijft speciaal voor mij
Niemand die het weet
Dat ik soms stiekem met je vrij
Wat je eens zei zal ik niet vergeten
Don’s ask me to explain why
That whenever I stop dreaming
It is time to die.
XJ