Slapeloze nachten
tranen die stromen
vragen die ik stel
waarom gaat het zo
waarom de ziekte bordeline
waarom al deze angst
waarom zoveel tranen
waarom een psychose
waarom postraumatichestresstoornis
waarom geen vrienden
waarom gescheiden
waarom die ups en downs
waarom waarom waarom
gaat alles steeds fout
en blijf ik bang