als ik groot ben ga ik reizen met mijn rugzak vol stenen
mijn benen in een krote broek ghesen want als ik dan door een rivier loop voelt de koelte van het water lekker aan tegen mijn huid
het zal wel heet zijn, zo midden in de zon
maar het regent, dus ik sluit mijn ogen
want alleen zo voel ik de pijn niet
waarom ben je dan ook niet meegegaan, je tas was toch al ingepakt?
Toen de zonnebrand op was realiseerde ik me pas
dat een leeuwnhol net zo erg is als een berengrot
arme Daniël, wat had er allemaal wel niet met hem kunnen gebeuren,
mijn tent was lek, mijn rode pen was leeg waarmee ik je altijd brieven schreef
hele brieven heb ik hier liggen
wel verzonden maar nooit opgestuurd. misschiuen heb je ze wel gedroomd
droom jij ook soms over jou en mij?
de regen stopt en het licht gaat weer aan
de tropische wouden doen me niets
ach, wat zou dat ook. Die zouden als ze niet tropisch waren ook gewoon wouden zijn
wij wouden dit samen
waarom ben je dan ook niet meegegaan
ik zou iedere dag een broodje hagelslag voor je hebben gemaakt..