Kijk eens om je heen,
voel je jezelf ook wel eens alleen,
of ben je die coole gast,
die altijd alles kan,
maar als het er op neer komt,
dan durf je het niet.
kijk eens om naar mij,
is het dan niet jij en ik, maar wij?
ik hoop dat jij ooit jezelf tegen komt,
en dat je weet,
dat sommige dingen tegen kunnen vallen,
ik hoop dat jij me begrijpt,
en dat je alle kansen met bijde handen grijpt.
ik hoop dat jij jezelf leert kennen,
en ja, misschien is dat wel wennen,
maar weet dat je er niet alleen voor staat,
ik voel me soms ook alleen,
alleen, zonder vriendinnen om me heen,
alleen, koud en verlaten,
alleen, zonder met mezelf te praten,
ik hoop dat je me snapt.
en dat er iets in dat domme hoofd van je knapt,
en dat je alles vergeet,
niks meer weet,
dat je niet populair meer hoeft te zijn,
dat je weet wat het is, pijn.
ik wil dat je omkijkt.