Only to be with you
Het enige wat me
werkelijk doet dansen
zijn de klanken
van jouw liefde.
Bij jou wil ik zijn
een leven lang
nee, nog langer
dan een leven lang.
Ik ren voor jou
kilometers ver
nachtenlang zing ik
over jouw liefde.
Bij jou wil ik zijn
alleen bij jou
voor jou beklim ik
de hoogste berg
alleen, en alleen
om bij jou te zijn.
Dat is wat ik wil
jij.....
aan mijn zijde
voor nu en voor altijd.