In het verleden was je een goede vriend
Na een poosje werd je meer, mijn vriend
Nu is dat over, en is er een tijd van negeren gepasseerd
Ik heb een aantal dingen ondernomen, dingen geprobeerd
Ik wil graag contact maar het is er niet echt van gekomen
en meerdere malen voelde ik tranen uit mijn ogen stromen
momenten dat je me liet weten, dat ik niks voor je ben
maar 2 of 3 normale gesprekken op msn
dat is alles wat ik van je ontving
als ik je nu zie, voel ik een beetje angst maar vooral gemis
het best is als ik al mijn herinneringen met jou,
voor een tijdje uit mijn geheugen wis