Het golven van de zee
doet me denken
je pakt mijn hand
en trekt me mee.
Ik kijk je smekend aan
laten we rennen
en niet nog langer
blijven staan.
Het golven van het water
doet me hopen
op morgen
op later...
Ik kijk je vragend aan
laten we ons
niet meer verstoppen
maar er samen voor gaan.
Het golven van het zout
doet mij beloven
dat ik voor altijd
van jou houd.
05-09-08