Narcist...
ik ben je tranen niet waard,
dat speelt enkel in mijn kaart,
want als je weent, lach ik van binnen,
zonder mij kan jij toch niets beginnen.
ik ben je tranen niet waard,
geef mij liever een glaasje champagne en een goed stuk taart,
dan kan ik toasten op mijn geluk,
en genieten van jouw ongeluk.
ik ben je tranen niet waard,
want ik ben wereldvermaard,
ik ben het middelpunt van alles om me heen,
zoals mij is er maar één.
Ik ben je tranen niet waard,
de beste zijn, is mijn natuurlijke aard,
ik ben de knapste kop van het heelal,
zonder mij ben jij geen bal...