Draadje
Er is een draad verbonden tussen mij en jou
Die draad is niet van zij, maar een dik touw
Die draad is een heerlijk, fantastisch gevoel
Je weet wat ik daarmee bedoel
Als ik je stem hoor, vertoont mijn gezicht een lach
Dan voel ik die draad weer opnieuw en dat elke dag
De afstand is voor ons vaak geen enkel bezwaar
Door de koestering voor jou, die ik in mijn hart bewaar
Die draad, die is verbonden tussen jou en mij
Geeft ons een doel in het leven, ook al zijn we niet vrij
En ook als ik of jij er even niet bent
Dat is iets trouwens wat nooit went
Het staat gewoon vast onomwonden
We zijn met elkaar verbonden
Dat ik je niet elke dag zie hoort helaas bij ons leven
Maar één ding is zeker, we door die draad aan elkaar verweven