Als er eens een dag komt
waarop ik echt zou mogen leven
Waarop alle pijn verstomd
wie zou mijn zoiets kunnen geven?
Er is Iemand die dat kan
als je er maar in geloofd
Hij heeft met mij ook een plan
dat heeft Hij zelf beloofd
Dat plan is er al mijn hele leven
alleen heb ik er nog niet veel van gemerkt
Ik zou wel eens wat meer willen beleven
hoe God door me heen heeft gewerkt