gesloten
rondom muren,
in mezelf
in een stilte
gesloten door mezelf
niet naar buiten kunnen
niet kunnen schreeuwen
ik denk soms dat niemand het horen zou
hij had gelijk
ik moet eruit
weg uit de massa
de grijze wereld
gesloten
gespannen
schreeuwend
en nu zien eruit te komen...