Lief klein vingertje,
aan dat roze handje.
Mooi haarloos koppie,
zonder enig tandje.
Net op aarde verschenen,
uit je mamma gekropen.
Dag lief jongetje,
wie had dat durven hopen.
Die mooie roze wolk,
vervliegt in zwarte duisternis.
Lief klein mannetje,
wat is er nu toch mis?
De wereld gaat door,
maar de jouwe staat stil.
Heel net geboren,
maar je geeft geen gil.
Verdorven waarheid,
komt naar boven.
Het kleintje is dood,
je zult het niet geloven.