een zomerdag
omgeven door vlammen van stralen
een winterdag
omgeven door winden van regen
een lentedag
omgeven door geschreeuw van vogels
een herfstdag
omgeven door het neerstorten van bladeren
een weekdag
omgeven door klagende mensen om me heen
een liefdesdag
omgeven door jou alleen
een dag moet je gebruiken om lief te hebben
niet door het overdrijven en irriteren
van bestaande mooie dingen des levens
laat de liefde in je spreken
op die ene dag kan het ooit wel eens aankomen