Je schrijft ik hou van je
achteraf zit je bij andere chicks
je denkt ik kom er niet achter
maar ik hoor alles
je doet raar de laatste tijd
dumpen maakt jou toch niets uit
ik doe het zelfde bij jou
een dikke ruzie
en ik moet jou alles maar vergeven
elke keer maar weer
nu gaat het te ver
ik kan niet altijd alles
maar vergeven en vergeten
denk je nou serieus
dat ik dat nu nog ga doen?
nee sorry het is nu echt voorbij
het make's me stronger
nu ben ik veranderd
het is nu klaar ga nu maar weg
met je gezeik
je praat over me blabla
het klopt niet dus je lult jaja
ga maar weg dus gaga
terwijl ik je uitlach met een grijns haha