het was in ziekenhuis
'De Mick'
dat jij je laatste adem uitblies
toen werd alles stil
jullie woonde verder weg
jullie zagen we niet zoveel
toch herinner ik mij
jou nog zeer goed
ik denk terug
aan waar jullie woonden
in St.Job in 't Goor
waar jullie confituur zelf maakte
en in de tuin
achter een ijzeren hek
vond je een mooie
blauwe pauw
als jullie kwamen
bij ons op bezoek
stond ik als jong meisje
ongeduldig aan de bushalte te wachten
ook jou draag ik mee in mijn hart
want ook jij was
een echte schat
die ik nimmer vergeet