Als ik in jouw ogen tuimel, lieve schat,
Hou dan het vangnet klaar, zodat
Ik weer met beide benen stevig sta
Wanneer ik weer naar huis terugga.
Als ik in jouw dromen
Zomaar binnen mag komen
Sla dan je armen om me heen
Zodat ik dichtbij je ben, helemaal alleen.
Als ik dan weer wakker ben
Is daar opnieuw het leven zoals ik het ken.
En kom ik je tegen, hier of daar
Loert opnieuw het tuimelgevaar!