Wens over de liefde
praat over de liefde
lach om de liefde
huil om de liefde
mijn ogen zijn verblind door de zon
kijk de zon smeltend aan
en vraag me af
hoe liefde voor altijd kan bestaan
de zon verdwijnt achter de horizon
sla mijn bladzijde om
en kom terecht op pagina zes
boven aan staat geschreven
'liefde is slechts een les,
jou heb ik laten gaan
en kwam tot de ontdekking
dat mijn liefde was vergaan
De hoofdpersoon leeft alleen
in een huisje van puur goud
Gelukkig
maar zonder liefde
Wens over de liefde
huil om de liefde
Vergeet het leven niet
wanr dat doet nog
veel veel meer verdriet