Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Angst
Mijn verleden
Het doet pijn
Ik wil er niet aan denken
Maar het lijkt wel alsof
Het zo aanwezig wil zijn
Ik probeer het weg te stoppen
De angst, het verdriet
De angst om weer gepakt te worden
Om weer de minste te zijn
Waarom vergeet ik dat nou niet?
Door al die jaren heen
Kon ik sterker worden
Worden wie ik nu ben
Ik ben zo zelfverzekerd
Waarom dan toch nog die angst?
Reacties op dit gedicht
muissie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Crissy
:
Maandag, maart 25, 2002 17:05
Door jou gebeurtenis ben jij de persoon die jij nu bent en angst zal je altijd kennen in het leven
Over dit gedicht
Auteur:
muissie
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
25 maart 2002
Thema's:
[Verdriet]
[Onzekerheid]
[Verwarring]