Minder is soms meer
neem nou de taart zonder kers
kersvers
gebakken
gesneden koek
zandtaartjes, weespermoppen
moorkoppen
om te smullen
niet te versmaden
vers uit de oven
koekjes van eigen deegwaren
bewaren
en zie ze smullen
zonder te brullen
chocolade troeven
wil ook eens proeven
van eigengereide baksels
(voor minder doe ik het ook niet)
zo zing ik het baklied
met noten op (bak)papier.
Jammie;)