Onze Wereld
Verloren in een wereld
Zonder ook maar een verkeerslicht
Dwaal ik in het donker rond
Verloren in een wereld
Zonder ook maar een gedachte
Vinden mijn lippen steeds jouw mond
Verloren in een wereld
Zonder ook maar een snelweg
Toch als een speer de ruimte in
Verloren in de wereld
Die ook jouw wereld is, maar
Wat is het eind, en wat het begin?
Verloren in een wereld
Zonder ook maar een rotonde
Draaien we circels, blind en klein
Verloren in deze wereld
Die van ons is, totdat we besluiten
In onze wereld samen te zijn