je bent een raar ventje, ik ken je nu zo ongeveer een jaar
een keer afgesproken, maar k hou niet zo van tepelhaar
toen k je voor t eerst zag dacht k ff dat je t broertje van kingkong bent
een man hoort behaart te zyn maar dit s wel overdreven veel 'vent'
je had zogenaamd net de relatie met je vriendin verbroken
en in de tyd dat je mij zogenaamd leuk vond hebje nog met 15 anderen afgesproken
je bent een player, dat is iets wat nu ongeveer wel duidelyk is
je zegt dat iedereen op het roc me een hoer vind? maar ik denk dat je je vergist
niemand van myn vrienden kent jou, dus wie zou t moeten hebben gezegd?
als ze t over jou zouden zeggen zou ik t snappen want dat is terecht
je had gewoon een vriendin en zei tegen 20 anderen dat je er iets mee wou
'schatje je bent de enige voor mij, met jou wil k een toekomst, ik hou zo veel van jou'
je noemde me preuts, omdat je geen kus van me kreeg
ik wou je vriendin laten weten wat jy van mij wou, maar ik zweeg
nu is t over tussen jou en haar, en wil je me zogenaamd nooit meer kwyt
maar ik trap er niet in, ik wil een jongen die ik kan vertrouwen, ik wil eerlykheid
eerst vond je me preuts omdat ik niks van je wou
en nu ben ik ineens een hoer, ja, wat wil je nou?!
zoek maar een ander wyf, die je wel kan inpakken met je mooie verhaal
maar kom niet meer by my aan, voor my benje niet meer speciaal!