stil snikkend in het donker , nog steeds , nog steeds zit ik hier alleen ,
niemand mag me zien , niemand mag me horen
een traan , een traan rolt over mijn lip
zout , de zoute smaak van pijn en verdriet
soms droom ik , en droom dat je naar me toe komt gelopen ,
je omhelst me en kust me zo teder op mijn lippen
dan wordt ik weer wakker en realiseer me weer dat het enkel een droom was
en dat zou ook zo blijven , voor altijd
en toch blijf ik hopen , dat het ooit anders zou zijn