Blij, verdriet, angst, verwarring
allemaal tegelijk door m'n hoofd
ik weet niet hoe ik me moet voelen
vriendschap is me al vakar beloofd
na het resultaat van niets
heb ik gedacht dat geplande vriendschap niet kon
maar als nou eens het goede het kwaade overwon
overtuigt het me, en weet ik dat het mogelijk is
want ik kan niet zeggen hoeveel ik je mis...