Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mijn broertje
Ik heb een broertje
Hij is anders dan andere broertjes
Maar hij is wel mijn broertje
Hij kijkt op plaatjes wat hij moet doen
Hij kan soms erg druk zijn
En hij kan erg moeilijk tegen veranderingen
Maar hij is wel lief voor mij
Hij noemt mij zijn grote zus
En beschermt mij als ik ruzie heb
Ik heb een broertje
Hij is anders dan andere broertjes
Maar hij is wel gewoon mijn broertje
Reacties op dit gedicht
Groovey vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Marina van Vledder
:
Woensdag, september 10, 2008 22:37
zo heb je hem toch lekker zelf geschreven ;)
Over dit gedicht
Auteur:
Groovey
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
10 september 2008
Thema's:
[Familie]
[Genegenheid]