Een meisje huilt dikke tranen
tranen van verdriet,
Van binnen niet van buiten
want ze wil niet dat iemand het ziet.
Het meisje draagt een masker
van een lief, lachend gezicht,
maar onder dat masker is ze niet zo vrolijk en gelukkig
maar meer gesloten en dicht.
Alleen bij haar vriendinnen kan ze haar verdriet kwijt,
want ze wil niet dat haar vriendje
onder haar problemen lijd.
Vaak wenst ze dat ze terug kon in de tijd,
om haar leven recht te kunnen zetten
want van vele dingen heeft ze spijt.
Een tijdje geleden heeft haar vriendje de relatie uitgemaakt,
een nieuwe onophoudelijke pijn heeft het meisje in haar hart geraakt.
Maar ondanks dat
komt er een kracht
uit haar hart
heel diep van binnen,
en zal het meisje er alles aan doen
om hem terug te kunnen winnen!