Behalve slechte zijn er ook goede tijden
waar we samen onze eigen weg in glijden
ik ben zo blij met jou in mijn leven
en ik wil je echt al mn liefde geven
soms lijken we net twee tegenpolen
maar je hebt mijn hart al lange tijd gestolen
ben altijd zo blij om bij jou te zijn
want jij bent gewoon mijn zonneschijn
mijn liefde voor jou is extreem groot
en ook al ben je soms echt een idioot
van jou hou ik nog altijd het meest
en ben nooit zo erg verliefd geweest
want jij bent gewoon alles voor mij
mijn soulmate en tegenpool, allebei
lieve schat, ik wil je niet kwijt
ik hou van jou, en dat is de waarheid.