En als de nacht zich als
een deken om me gewikkeld heeft
zielenspinsels circuleren
door mijn hoofd.
Mijn ogen open
starend naar de lucht
zwijgzaamheid
om mij heen.
Een doolhof
waar mijn gedachten
zich een weg zoeken
kolkend door mijn hart.
Stil mijn vragen
doof mijn spinsels
slaap neem me mee...
11-09-08