Jelle
Jelle is leuk, mooi en o zo lekker
Grof, bijzonder stoer en getint
Heerlijk zoet wanneer hij me gulzig kust
Terwijl hij dat doet loop ik over van pure lust
De smaak van het vergrijpen moet ik bedwingen
Mijn hongergevoel is namelijk nooit gestilt
Maar mijn verlangen om juist Jelle te proeven
gaat me elke dag meer en meer bedroeven
Een half jaar verder en 4 keer op een dag
Golft de smaak van zijn liefde door me heen
En hoewel hij me slank, gevuld en verzadigd houdt
Laat zijn hunkerende aanblik mij de laatste tijd koud
Totaal uitgekeken op deze smakelijke snelle jongen
De prachtigste vrouwen vallen als bosjes voor hem neer
Maar ik ben eruit! Ik dump hem en ga op zoek
Naar een andere vetarme plak ontbijtkoek