ik hou van je,, ik vind je leuk,, maar ik hou ook niet van je.. ik weet niet wat ik wil.. ik voel mezelf heel kil. de ene dag word ik helemaal warm door hoe je zegt dat je van me houd,, de andere dag laat het me koud.
ik weet me eige mening niet meer.. dat doet zeer.
je maakt me warm van binnen en van buiten,,
jij doet iets met me waardoor ik mijn liefde moet uitten.
ik ga echt zo hard voor je strijden,,
en ik laat me dus echt niet misleiden!
Blijf je echt voor altijd de meine?
Wij blijven voor altijd bij elkaar,,
ookal weten we,, het word zwaar.
BF's tot het einde toch?
Onze vriendschap is toch geen bedrog?
blijven strijden tot het eind, zo is het leven.
in het leven leer je om andere geven.
hoe ouder je word, hoe meer je gaat beseffen,,
dat niemand jou vrienden kan overtreffen.
ze geven om je, zoals niemand om je kan geven,,
ze vergeven je zoals niemand je kan vergeven.
zo is het leven..
zo zit het leven in elkaar,,
eigelijk is het leven best wel raar..
vriendschap heb je nodig heel je leven lang,,
vrienden zorgen voor je je bent voor hun niet bang.
je kunt jezelf zijn bij die mensen,
natuurlijk vervullen hun niet je wensen.
je moet er voor zorgen dat je ze als vriend houd,
en dat je ze vertrouwd.
als je daar voor zorgt komt alles goed, dan kun je leven. en kun je naar je doel streven.