Donder op,
ik wil je kwijt..
Ik wil jou niet meer,
jij doet mij pijn keer op keer..!!
Jij maakt mij verdrietig,
jij geeft mijn zoveel verdriet en pijn..!
Laat mij los,
laat mij lekker mezelf zijn!!
Jij hebt mij al zo lang in je macht,
het is nu op mijn kracht..
Ik kan dit niet meer,
het doet me echt pijn keer op keer..
Laat mij lekker mezelf zijn,
dat is veel beter…
ga nu weg en verdwijn!!!!
Ik wil weer normaal kunnen eten,
zonder dat ik continue aan het nadenken ben..
Ben ik te dik, ben ik lelijk?
Ik ben niet perfect maar eigenlijk ben ik gewoon ik!!!
Kusje!!!!