Jij laat mij zo verdrietig zijn,
Jij laat mij eenzaam zijn..
Jij laat mij leven met heel veel pijn!!!
Waarom doe jij dit?
Waarom ga je niet weg?
Weg uit mijn leven, alsjeblieft zeg..!!
Jij bepaald momenteel heel veel in mijn leven..
Jij bepaald mijn stemming iedere dag..
Jij bepaald wat ik op een dag eten mag!!
Waarom doe jij mij zoveel verdriet?
dat verdriet wat eigenlijk niemand ziet…
Ik doe altijd vrolijk en heel blij,
niemand ziet dat ik leef met een eetprobleem aan mijn zij.
Ik heb ook buien dat er geen rem meer zit op mij,
dan eet ik alles wat ik maar pakken kan en gaat mijn anorexia kant even opzij.
Dit doet mij nog veel meer pijn,
waarom kan ik niet gewoon ik zijn?
Ik wil weer zijn zoals vroeger,
leven zonder pijn,
Oh wat zou dat heerlijk zijn!