vertellen hoe ik me voel,
dat gaat heel moeilijk.
vooral als je het zelf niet goed weet.
snap je wat ik bedoel?
Dat gaat echt niet zo 1 2 3.
ik voel me goed, ik voel me slecht.
ik voel me verliefd ik voel me raar.
het is zo moeilijk, dat verwacht je niet.
ik voel me hartstikke goed, het kan niet beter.
ik ben hyper ik ben blij.
want ik denk jij hoort bij mij
Maar op het andere moment scheelt het echt 3 kilometer.
Ik voel me hartstikke slecht, het kan niet slechter.
zo alleen zo eenzaam.
niemand die om je geeft.
het zet me om in woede, ik word dan een echte vechter.
ik weet het gewoon niet meer.
de ene keer denk ik aan slecht,
de andere keer denk ik aan goed.
maar soms doet het echt zeer.
snap je nu dat ik dit heel moeilijk vind?
ik ben gewoon totaal door de war.
dus daar eindigt dit gedicht ook bij.
dit is gewoon heel moeilijk voor mij.
als iemand mij kan helpen, geef me dan een hint..