Ik loop naar je toe en kijk je aan..
Je bent al aardig opgewarmt wanneer je me ziet staan..
Ogen die naar me staren zonder te ontwijken..
Ik word al gek, wat wil je nog meer bij me bereiken?
Langzamer kom ik dichterbij..
Zo gespannen maar eigenlijk ook al zo vrij..
Ik raak je aan, het begin van een heftige tocht..
Met gevoel draai ik je om, nu ben ik echt verkocht..
Beheerst beroer ik je gevoelige plekken..
Het heeft geen zin meer om het moment te rekken..
Ik knijp zacht en geef je een tik daar beneden..
Terwijl ik dat doe, denkend dat ik meer tijd aan je moet besteden..
Door mijn aanrakingen begin je onder me te trillen..
Ik ga door en je begint opeens in m’n oor te gillen..
Nu heb ik zo’n groot verlangen om je te berijden..
Dit is echt voor mij de manier om me van m’n dagelijkse sleur te bevrijden..
Ik geef je eindelijk de sporen maar voordat ik het echt vergeet..
We hebben het nu niet over mijn vriendin maar over m’n geliefde, m’n Honda fireblade...