Jij
Jij bent diegene die
Mij
Ik ben diegene die
Zij
Zij is diegene die
er altijd voor mij is
daarvoor heel dankbaar is
nooit te nimmer wis
Jij
Jij maakt het leven voor
Mij
Ik maak het leven voor
haar
Zij maakt het leven voor
Mij veel vrolijker
Mij veel moeilijker
Mij zonder gezeur
Jij
jij bent voor jezelf voor
Mij
Ik ben voor mijzelf voor
Haar
Zij is voorzichzelf
Soms wel een beetje laag
Altijd erg vaag
met iedereen in haar maag
Jij
Jij bent voor iedereen voor
Mij
Ik ben voor iedereen voor
Haar
Zij is voor iedereen voor
Iedereen te menslief
Iedereen te defensief
Iedereen te positief
Jij
Jij is zij
Ik
Ik ben mij
Wij
wij zijn wij
en
samen staan wij sterk
nooit te nimmer stoppen
in dit harde strijdperk!