Voor miranda (2)
ik heb je zo’n lange tijd niet meer gezien
maar op eens kwam je terug in me leven
door dat tim voor die ander viel en tegen je liep te liegen
ja hij deed het ,maar denkte daarbij niet na over de dingen die hij deed
dat maakt me vaak bedroefd
het komt niet door jou maar door hem want jij bent het die het voelt
dat jij nu zo bent het is een schande
maar weet dat ik er voor je ben door dik en dun
ik wil dat je weet dat me deur altijd voor je open staat
weet dat je altijd welkom bent wanneer dan ook
ik weet nog dat je altijd in me armen lag
want je bent zo’n lieve vrouw
je weet dat als het echt moet dat je alleen hoeft te bellen en dat ik dan na je toe kom
voor jouw maak ik tijd maakt niet uit of het in de nacht is
velen praten slecht over mij maar jij weet dat het onzin is omdat je me juist zo goed kent
je weet dat ik het beste met je voor hebt
en daarom ben ik altijd bij je in de buurt of in je gedachten
wees daarom niet bang voor wat er gebeuren zal
syko